KAJ JE OSEBNA POMOČ

Našim strankam nudimo prevoz in spremstvo pri zdravniških pregledih, pri nakupovanju, pri opravkih na upravni enoti, notarju, pošti in drugih institucijah. Vključuje pobiranje na domu, prevoz do lokacije opravljanja storitve, spremstvo ter prevoz nazaj domov.

KAKO POTEKA OSEBNA POMOČ

Vzemimo za primer pregled pri zdravniku. Ko izveste datum in uro pregleda nas pokličete da se dogovorimo, kdaj pridemo do vas da boste na dogovorjeni termin prišli pravočasno. Ko prispemo do zdravstvene ustanove vas po dogovoru spremimo tudi do zdravnikove ordinacije in vas počakamo. Na vašo željo po pregledu tudi zabeležimo kaj vam je zdravnik svetoval, da boste potem te informacije lahko posredovali svojcem oziroma osebnemu zdravniku. Če spremstva ne potrebujete, vas počakamo v bližini zdravstvene ustanove – ko končate nam samo sporočite in počakali vas bomo pred vhodom. Po končanem pregledu vas zopet pripeljemo domov ter pospremimo do vhodnih vrat.

Drug primer pa je nakupovanje. Ko se odločite oditi po nakupih, nas pokličite da pridemo in vas odpeljemo v trgovino. Tam vam pomagamo tudi med samim nakupovanjem (upravljanje z nakupovalnim vozičkom, branje deklaracij na artiklih, branje navodil za uporabo, pomoč pri težje dosegljivih artiklih, ipd.) in vam stvari zložimo v vozilo, pripeljemo nazaj domov ter prinesemo v domačo kuhinjo. Če spremstva ne potrebujete, vas počakamo v bližini trgovine dokler ne zaključite z nakupom.

Če se nakupovanja ne želite ali ne morete udeležiti in vseeno potrebujete artikle iz trgovine, pa nakup lahko opravimo namesto vas. Predložite nam seznam in opis željenih artiklov ter morebitne kartice ugodnosti, nato pa vam izdelke dostavimo na dom. Ob predložitvi računa nam plačate znesek nakupa, prevoz po veljavnem ceniku ter čas, porabljen za nakup.

Če zaradi zdravstvenega stanja potrebujejete pripomočke, imate za čas koriščenja naših storitev na voljo tudi brezplačno uporabo našega invalidskega vozička ali rolatorja (hojice), oba pa sta namenjena tudi za ljudi močnejše postave. Pri uporabi vozička smo na voljo za pomoč, rolator pa se lahko uporablja samostojno.

KOMU JE OSEBNA POMOČ NAMENJENA

Namenjena je ljudem, ki lahko vstopijo in izstopijo iz vozila ter se gibljejo brez večjih težav, nimajo pa lastnega prevoza oziroma ne vozijo :

– seniorjem

– ljudem s poslabšanim zdravstvenim stanjem

– nosečnicam

KAKŠNE SO KORISTI OSEBNE POMOČI

Če ste primorani koristiti dopust v službi zato, da boste starše peljali k zdravniku ali po opravkih, vam tega sedaj ni več treba – namesto vas za to z veseljem poskrbimo mi.

Seniorjem ni več potrebno spraševati otrok, vnukov in prijateljev, če bi jih lahko kam peljali.

Bodoči očetje so lahko mirni, ker ima bodoča mamica spremstvo in pomoč na dosegu roke.

Naše storitve so ugodnejše od taksi službe, zraven pa vam nudimo tudi spremstvo.

Novo, tehnično brezhibno ter klimatizirano kombinirano vozilo z licenco za prevoz potnikov v javnem potniškem prometu.

Voznik spremljevalec ima opravljen 70-urni tečaj za bolničarja ter licenco za prvega posredovalca. Usposobljen je za nudenje prve pomoči v primeru srčnega zastoja, krvavitev, šokov in drugih nenadnih bolezenskih stanj, v vozilu pa je ves čas na voljo tudi razširjen komplet prve pomoči.

Vabimo vas tudi da izpolnete kratko anketo glede vaših želja in potreb. Odgovori bodo pripomogli pri zagotavljanju naših storitev tudi v vaši občini ter pri oblikovanju cenovne politike, ki bo sprejemljiva za širok krog uporabnikov.

Anketo lahko izpolnete tule: https://www.surveymonkey.com/r/7NYG9QS